After moving into the property which had already been substantially extended, the clients brief was to replace a dated and tired conservatory with an extension that would provide a modern kitchen family space whilst in keeping with the existing building.

The brief also included a new master bedroom incorporating sauna and general light refurbishment to other areas.

After exploring various glazing options focusing on bringing light back into the kitchen space the client decided on a wrap around glazing detail. Working closely with Constructure Structural Engineers we were able to cantilever the steel beams, removing all supporting structural columns to achieve a seamless open glazed corner.

To the first floor we were able to combine spaces to achieve a large master ensuite bathroom incorporating a corner sauna.